Vi har inget automatiskt ordersystem!


Varför då kan man fråga sig?

Svaret är enkelt: vi har inget varulager. Alla produkter görs helt efter kundens önskemål.
All beställning sker genom dialog med oss, antagligen via email, telefon eller Facebook. Vår kontaktinformation finns längst ner på alla sidor.

Det enda du behöver förbereda inför din första kontakt med oss är helt enkelt en lista på de produkter du vill beställa.

Bra att veta:

  • Leveranstiden kan variera, mellan en vecka och två månader, helt beroende på beställningens storlek samt den aktuella beställningskön.
  • Vårt läderlagen varierar! För att hålla våra (och därmed era) kostnader så låga som möjligt så beställer vi in läder endast ungefär en gång per kvartal. Detta medför att vi ibland har slut på vissa färger i vissa tjocklekar.
  • Som standard använder vi antikoxiderade nitar. Dessa finns på bild här. Nitarna har en diameter på ca 7 mm. Vi kan även använda svarta eller silverfärgade nitar på er begäran, detta kostar dock extra!
  • DarkVault är ej ett momsregistrerat företag, jag säljer som privatperson. Returer/öppet köp accepteras inte. Dock reparerar vi självklart produkter som skulle gå sönder p.g.a. tillverkningsfel. Kunden står för frakt hit, vi står för returfrakten.
  • Vi har en liten verkstad i Västertorp, strax sydväst om Stockholm. Det är enkelt att ta sig hit med tunnelbana eller bil om man vill hämta upp sina varor själv och slippa frakstkostnad. Boka tid innan!
  • Vi säljer ej läder, nitar eller andra verktyg.